Domeinnaam Registratie en Verhuizing


Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is de wereldwijd unieke verwijzing naar een website op het internet. Na registratie van een domeinnaam bent u er zeker van dat deze door niemand anders geclaimd kan worden. U kunt bij ons vrijwel alle belangrijke domeinnaam extensies zoals .nl, .be, .eu en .com registreren, waarbij u niet afhankelijk bent van verschillende partijen.

Verhuizing van uw domein

Wanneer u reeds over een domeinnaam beschikt bij een andere webhoster dan zit u niet te wachten op een omslachtige verhuizing. Wij hebben veel ervaring met dergelijke migraties en nemen dit graag voor u uit handen. Wij zorgen er hierbij natuurlijk voor dat uw e-mail en website tijdens de verhuizing gewoon beschikbaar zullen zijn.


Controleer de beschikbaarheid van uw domeinnaam
Onze tarieven

Onderstaand vindt u een overzicht van alle domeinextensies (TLD's) die we aanbieden met de bijbehorende looptijden en prijzen.

Extensie Looptijd Prijs
.nl 1 Jaar € 6,99
.be 1 Jaar € 7,49
.eu 1 Jaar € 8,99
.com 1 Jaar € 12,49
.org 1 Jaar € 14,99
.info 1 Jaar € 12,99
.biz 1 Jaar € 13,99
.de 1 Jaar € 7,99
Extensie Looptijd Prijs
.shop 1 Jaar € 32,99
.pro 1 Jaar € 16,99
.site 1 Jaar € 27,99
.xyz 1 Jaar € 14,99
.fr 1 Jaar € 14,99
.website 1 Jaar € 19,99
.amsterdam 1 Jaar € 35,99
.net 1 Jaar € 13,99


Heeft u wensen voor andere domein extensies? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!


Inbegrepen bij elke domeinnaam


High Availability DNS

Wij stellen ons High Availability DNS platform zonder extra kosten ter beschikking. Hierdoor hoeft u zelf geen DNS servers te onderhouden en kunt u snel aan de slag op een betrouwbaar & stabiel DNS platformDoorstuur service

Veel domeinnamen worden vastgelegd voor later gebruik.
Wij bieden de mogelijkheid om inkomende e-mails door te sturen naar uw huidige e-mailadres, of het domein te verwijzen naar een andere website